Pages

Monday, May 9, 2011

**Thanks**

**7 Mei 2011**
" Happy sangat2 ari ni..coz dapat tengok orang men badminton..dah lama rasanya aku tak tengok tournament Badminton secara LIVE..Thanks sangat2 coz sudi ajak saya erk..Suke sangat2..
Walaupun dewan tu just ade 2 gelanggang court badminton..tp, ramainye orang jangan la cakp kan..
Dah la asik kena perli coz sorang2 je..huhuhu
aku tengok dari jam 9.30 pagi hingga 7.00 malam..Lama giler kan..Nasib la, dapat kidnap dia tu untuk aku membeli kasut di Mall...Dapat 3 pasang kasut..2 pasang untuk aku n satu lagi untuk My MUm la..sbb kan 8 Mei 2011 hari Ibu..." 
Thanks pada pemberi gift ini...
Bear diberi nama En C..
Ni la gambar pemberi itu.
Pict kenangan bersama...lalalalalala
 .Saya harap hubungan saya dengn awak akan kekal hingga akhir hayat...
~Amin~





2 comments:

~InsyaAllah Ini Yang Terakhir~ <-- Dah tinggal Kenangan..huk2

Daisypath Friendship tickers

---Laguku--


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...